NISSEFEST!

9.desember  var Solsikka barnehage fylt av raude og blå små og store Nisser:) Det vart mykje spenning tilknytta eit brev vi fant fra sjølvaste Nissen den dagen. Det blei også så klart servert goood og smaksfull nissegraut...nam nam! Ein SUPER dag der alle kosa seg:)

DESEMBER BETYR KOS OG MORO!

Div. bilder fra Desember mnd.

Vi har hatt ein koseleg førjulstid i Solsikka barnehage! Det er mykje hemmelig før jul, også her med oss i barnehagen. Desember har vert ein månad med mange forskjellige aktivitetar. Vi vil gje dokke ein liten titt av alt det kjekke vi har gjort:)

LUCIA FEIRING

Mandag 13.desember var det duka for Lucia feiring i Solsikka barnehage. Barna sang Luciasangen, det var stor stas! Det var veldig koseleg at så mange kunne komme denne dagen, og vi syns det var ein veldig hyggeleg morgon:)))

JULEBORD FOR DEI MINSTE!

Det vart lagt godt til rette for eit flott julebord for dei minste barna i barnehagen. På denne dagen kom barna i sin flottaste finstas og spiste på eit pynta og flott bord:) Det vart servert julepølse, poteter, kålrabistappe og surkål...ja, det meste man forbinder med ein skikkelig julemiddag. Mange mette mager vart det,men da isen kom som dessert, var det plass til litt meir i dei små magane:) Vi kosa oss med ulike aktiviteter, og gjekk så klart rundt juletreet. Nissen kom også innom på besøk til stor glede:)

NÅ LUKTER DET JUL!

Sjå fine bilder fra julebordet vårt!

Førskulegruppa hadde ansvar for å pynte til fest!

Alle kom i finstasen, klar for fest. Vi hadde det kjempekjekt:) På menyen stod det julepølser, poteter. surkål og kålrabistappe. Desserten var riskrem. Vi gjekk rundt juletreet, og små og store sang av full hals. Nissen kom på besøk ein tur med ein liten overraskelse til oss, det var stor stas:)

Pepperkakehus

Julestemningen og gleden var stor da vi var samla rundt benken med melis og pynt, som ble festet på pepperkakehuset med stor iver, og mange små mager koste seg ganske sikkert også under pyntingen.